Papete  

From The Art and Popular Culture Encyclopedia

Jump to: navigation, search

Related e

Wikipedia
Wiktionary
Shop


Featured:

José de Ribamar Viana, conhecido como Papete (1947 — 2016), foi um cantor, compositor e percussionista brasileiro.

Discografia

  • Berimbau e percussão (Discos Marcus Pereira - 1975)
  • Bandeira de aço (Discos Marcus Pereira - 1978)
  • Água de Coco (1980/1979)
  • Planador (1982)
  • Papete (1987)
  • Rompendo fogo (1989)
  • Bela Mocidade (1991)
  • Voz dos arvoredos (1992)
  • Laço de Fita (1994)
  • Música Popular Maranhense) (1995)
  • PAPETE (1996)
  • O melhor de Papete (1997)
  • Tambô (1999)
  • Era uma vez... (2004)
  • Jambo (2006)
  • Aprendiz de cantador (2008)
  • Estrada da Vitoria ( 2010)
  • Senhor José (2013)




Unless indicated otherwise, the text in this article is either based on Wikipedia article "Papete" or another language Wikipedia page thereof used under the terms of the GNU Free Documentation License; or on research by Jahsonic and friends. See Art and Popular Culture's copyright notice.

Personal tools